Korpa
Kopra prazna!
Proizvod Ažuriranje

USLOVI KORIŠĆENJA

Ovi opšti uslovi odnose se na korišćenje internet prodavnice privrednog društva Home Made Company doo Beograd, odnosno internet domena rs.

Usluge Home Made Company internet prodavnice dostupne su na www.hmc.rs, u daljem tekstu HomeMade internet prodavnica.

Korišćenjem HomeMade internet prodavnice obavezujete se da ćete poštovati niže navedene uslove i pravila,i da ste sa istim saglasni.

Registracija

Da biste se registrovali na HomeMade internet prodavnicu, morate imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unetih podataka prilikom registracije.

Uslovi kupovine

Isporučilac poručene robe je Home Made Company, Dunavska 53v, Viline vode, Beograd.

Kupac je svaka osoba koja se registruje i elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ih na Home Made Company.

Poručivanje robe

Proizvodi se poručuju elektronskim putem. Roba se smatra poručenom u trenutku kada kupac prođe celokupan proces poručivanja i kada dobije potvrdu porudžbine na registrovani e-mail. Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da proverite da li se artikli nalaze u Vašoj korpi nakon prijave na stranice Home Made internet prodavnicu, ukoliko se ne nalaze molimo Vas da ponovite proces poručivanja.

Minimalna vrednost poručenih proizvoda mora biti 2.000 dinara za dostavu u Beogradu. U suprotnom dostava poručenih artikala neće biti moguća. Cene isporuke zavise od adrese na koju se proizvod dostavlja i istaknute su u Home Made internet prodavnici.

Otprema robe

Poručena roba biće spakovana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja poručene robe proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, kao i da odbije preuzimanje isporučene robe na kojoj su vidljiva oštećenja. Proveru ispravnosti porudžbine vrši kupac, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Plaćanje robe

Kupac se obavezuje da će poručene proizvode platiti jednim od sledećih načina plaćanja:

  • • gotovinom, prilikom preuzimanja
    • kreditnom ili debitnom karticom tokom procesa online kupovine
    • gotovinskom uplatom putem uplatnice


Sve cene su prikazane u dinarima, sa uračunatim PDV-om.

Otkazivanje porudžbine

Porudžbinu je moguće otkazati najkasnije 48h pre planirane dostave poručene robe, u suprotnom se naplaćuje celokupan iznos poručenih proizvoda.

Ukoliko na navedenoj adresi, u dogovoreno vreme kupac ili primalac ne preuzme robu, kupac će biti zadužen za pun iznos porudžbine i dostave.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Home Made Company doo obvezuje se da će čuvati privatnost svih registrovanih kupaca.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi, a sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica. Podaci o platnoj kartici nijednog trenutka nisu dostupni zaposlenima Home Made Company doo.

Dostava robe

Sve porudžbine se dostavljaju dostavnim vozilima Home Made Company svaki od 09 do 15h. Dostava je moguća najranije 48 sati od porudžbine.

Povrat/Reklamacija robe

Kupac ima pravo na izjavljivanje Reklamacije Prodavcu i to na e-mail adresu: office@hmc.rs u sledećim slučajevima:

  • • isporuka robe koja nije poručena
    • isporuka robe koja nije saobrazna robi koja je poručena
    • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu


Kupac je dužan da odmah po prijemu pregleda isporučenu robu te da o svim eventualnim nedostacima odmah obavesti dostavljača, opise problem i priloži fotografiju proizvoda. Za ostvarivanje prava na reklamaciju, kupac mora priložiti račun za navedeni proizvod.

Home Made Company doo je u obavezi da se u roku od 3 dana od prijema reklamacije izjasni, a da prihvaćenu reklamaciju reši u roku od 8 dana. Sve troškove osnovane reklamacije I povrata proizvoda snosi Home Made Company doo. Troškove proizvoda, dostave i povraćaja iste, za neosnovanu reklamaciju snosi kupac.

Sigurnost

Prilikom registracije u Home Made internet prodavnicu bićete dužni da kreirate lozinku koju ste dužni da ne otkrivate drugim osobama. Odgovorni ste za sve akcije i porudžbine koje su poručene pod Vašim nalogom. Ukoliko znate ili sumnjate da još neko zna Vašu lozinku, dužni ste da nas obavestite o tome putem e-maila office@hmc.rs kako bismo Vam dali uputstvo za izmenu Vaše lozinke.

Beograd, Delta City SC

Jurija Gagarina 16
+381 60 8785 305
Radno vreme: 10:00 - 22:00

Beograd, Beo SC

Vojislava Ilića 141
+381 60 8785 382
Radno vreme: 10:00 - 22:00

Beograd, Ušće SC

Bulevar Mihajla Pupina 4
+381 60 8785 348
Radno vreme: 10:00 - 22:00

Beograd, Mercator Centar

Bulevar umetnosti 4
+381 60 8785 306
Radno vreme: 10:00 - 22:00

 

HomeMade KvalitetHomeMade Kvalitet